Creare afise publicitare

Tipografie offset Bucuresti – Creare afise publicitare

Daca si tu esti in cautarea unui print afise in Bucuresti, ai sosit la locul potrivit! La diversprint iti propunem cele mai rapide solutii pentru realizarea proiectului tau in cel mai scurt timp.

Beneficiaza de timpul rapid de executie si obtine calitate garantata la preturi imbatabile. Solicita pret afise A3, afise A2 in Bucuresti sau oriunde in tara!

Printare afise Bucuresti – Diversprint centru printare

La diversprint oferim servicii de printare afise publicitare utilizand sisteme de tehnologie de ultima generatie pentru a reda o calitate cromatica avansata.

Oferim timp rapid de executie si servicii personalizate pentru realizarea proiectelor tale de print offset in Bucuresti dar si cu posibilitate de livrare a produselor finite, prin curier, oriunde in tara.

Tipografie offset – Ce presupun serviciile de printuri offset?

O tipografie presupune tiparirea, de cele mai multe ori pe hartie a unor materiale promotionale de design grafic.

tipografie afise publicitare bucuresti

Tiparul offset se utilizeaza atunci cand se doreste crearea unui tiraj mare de afise publicitare sau orice alt serviciu tiparit. Sistemul de executie a tiparului offset presupune imprimarea imaginii pe o placa tipografica, urmand ca aceasta sa fie transferata pe o suprafata de cauciuc, urmand ca transferul de pe aceasta suprafata sa se faca direct pe suportul final.

Tipografie afise A2 / A3 – calitate buna a imaginii

Ne asiguram de calitatea imaginii finale a produsului tau finit, fie ca esti in cautarea unui print indoor sau print outdoor la diversprint printam pe materiale intr-o gama foarte vasta, utilizand hartie foto, polipropilena sau canvas, in functie de aplicatia dorita.

Pret tipografie afise – printare bucuresti

Preturi de la 7 euro/mp

Afis A2 15 lei/buc
Afis 50×70 20 lei/buc
Roll-Up 250 lei/buc

Printare afise publicitare – creare afise outdoor | Publicitate OOH

tipografie afise bucuresti

Publicitatea outdoor / indoor reprezinta intregul spatiu public in cadrul caruia poti utiliza diverse canale pentru transmiterea mesajelor catre consumatori. Principalele criterii de filtrare a suporturilor de inserare a mesajelor publicitare sunt:

– in functie de locatie sau zona geografica
– in functie de traficul pietonal in locatii exterioare (transportul in comun) sau spatii interioare (mall-uri, magazine etc.)

Poti alege suporturi publicitare precum: creare afise publicitare, creatie bannere personalizate, autocolante, casete luminoase, pliante publicitare etc.)

Indiferent de dimensiunea produsului finit a dorit de catre tine pentru crearea materialelor promotionale ale business-ului tau, iti oferim solutii complet integrate in creare si printare afise publicitare.

Oferim servicii de tipografie afise avand dimensiuni precum:
– Printare afise A3
– Tiparire afise A2
– Printare afise A1
si nu numai…

Tipografie afise Bucuresti – Contact

Fa-ne o vizita la adresa Str. Academiei, Nr. 4-6, Sector 3, Zona Piata Universitatii si obtine cel mai mic pret pentru creare afise publicitare rapid si simplu.

Suna-ne la 021.310.49.68 | 0729.691.415 | 0722.440.192 si obtine informatii relevante despre serviciile noastre!


Da mai departe!

  • Google
  • Yahoo
  • Facebook
  • MySpace
  • Live
  • Twitter
  • Mail