Creare bannere publicitare

Bannere publicitare Bucuresti – Divers print

Serviciile de creare bannere publicitare personalizate in Bucuresti oferite de catre diversprint.ro ofera posibilitatea de realizare bannere ieftine, rapid, cu printare pe diverse suporturi pentru creare de:

– banner stradal
– banner reclama
– panouri publicitare
– caseta luminoasa
– mesh publicitar
– publicitate outdoor

Profita de locatia ultracentrala pentru
print Universitatesi solicita o oferta de pret chiar acum!bannere publicitare personalizate bucuresti

Pret banner stradal – print outdoorCe sunt bannerele stradale?

Bannerele publicitare sunt utilizate de catre cele mai diverse domenii de business, materialul cel mai des utilizat pentru crearea acestora fiind de cele mai multe ori vinilul.

Avand dimensiuni diverse in functie de scop, cromatica in functie de identitatea business-ului, bannerele personalizate au scopul de a oferi informatii relevante publicului larg.

Conform Wikipedia, publicitatea stradala poate fi intalnita si sub denumirea de publicitate outdoor, reprezentand una dintre cele mai vechi modalitati prin intermediul careia se transmite mesajul publicitar catre consumatori.

Cu o evolutie crescuta, inca din 1990, bannerele personalizate continua sa afiseze brand-uri din toate domeniile de activitate.

tipografie bannere personalizate bucuresti

In combinatie cu serviciul de creare flyere personalizate, bannerele publicitare personalizate reprezinta solutia ideala pentru reamintire, afisare, decorare a unui spatiu privat sau public in functie de reglementarile in curs.

Confectionat din material plastic flexibil, bannerul este compus din tesatura de poliester si vinil. Mate sau lucioase, acestea sunt utilizate in industria publicitara sub denumiri precum: banner frontlit, backlit banner, vinil banner etc.

Posibilitatea de personalizate include utilaje de printare digitala, de dimensiuni mari utilizand cerneluri, prese si temperaturi speciale ce adauga o rezistenta a bannerului de pana la 3 ani.

Esti in cautarea unor servicii personalizate pentru creare bannere publicitare in Bucuresti? Obtine pret banner stradal pentru creare panouri publicitare stradale rapid si simplu.

Afla cum poti alege dimensiunea potrivita pentru creare bannere personalizate conform brief-ului tau.

Print banner reclama – publicitatea stradala in Bucuresti

Dupa depasirea perioadei de selectare a dimensiunilor unui banner publicitar, afla cum poti obtine design grafic banner personalizat pentru un plus de eficienta si persuasiune a mesajului tau.

Creaza un impact pozitiv publicului tau tinta, obtine servicii de consultanta si creare design grafic banner personalizat pentru print outdoor.

Tipografie bannere stradale – bannere stradale personalizate

tipografie bannere publicitare bucuresti

Viziteaza-ne la adresa Str Academiei nr.4-6, sector 3 Bucuresti – zona Piata Universitatii sau suna la: 021.310.49.68 / 0729.691.415 / 0722.440.192 si afla cum poti crea propria campanie de bannere publicitare personalizate, in Bucuresti.

Scrie-ne un e-mail la adresa: diversprint@gmail.com / office@divers-print.ro detaliaza-ne proiectul tau si obtine astfel o cotatie de pret pentru creare bannere publicitare personalizate conform business-ului tau.


banner publicitar bucuresti

Da mai departe!

  • Google
  • Yahoo
  • Facebook
  • MySpace
  • Live
  • Twitter
  • Mail