Servicii tipografie

Pentru servicii de tipografie printare in Bucuresti apeleaza la tipografia Divers Print localizata chiar in centrul orasului pe Strada Academiei, Nr. 4-6, Sector 3 zona Piata Universitatii.

 

Solicita o oferta de pret apasand butonul de mai jos sau fa-ne o vizita la adresa de mai sus!

 

 

Tipografie Bucuresti

Fie ca esti in cautarea unor servicii cu costuri convenabile pentru tipografie flyere, tipografie pliante sau altele, Divers Print ofera tiparirea materialelor tale promotionale utilizand tehnica de tipografie offset sau print digital.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Divers Print ofera prelucrarea materialelor tale in conditii de maxima calitate, oferind preturi convenabile pentru orice tip de serviciu inclus in aria acestora de lucru.

Divers Print SRL – Tipografie in Bucuresti

Inca din anul 2004 Divers Print ofera solutii pentru tiparirea celor mai solicitate tipuri de materiale promotionale precum: flyere, pliante, carti de vizita, inscriptionari si colantari, tampografie si serigrafie, tablouri personalizate si altele.

Utilizand aparaturi specializate si suporturi de inalta calitate, Divers Print ofera o pondere calitate-pret avantajoasa.

Scurt istoric al procedeului tipografic

tipografie bucuresti printare

Tipografie – termen cu proveninenta din limba greaca presupune cea mai intalnita tehnica de tiparire si aranjare a literelor si formelor tip imagini, linii pe un document scris.

Cu o istorie ce a facilitat dezvoltarea domeniului, serviciul de tipografie si printare incepe sa prinda contur prin crearea primului tipar cu caractere mobile in perioada 1041 – 1048. Conform Wikipedia tiparul a cunoscut dezvoltari in Coreea, realizandu-se prima carte tiparita din lume, chiar in anul 1377.

In Europa, Johannes Gutemberg a pus bazele primului tipar cu presa mecanica, in jurul anilor 1450, prin turnarea si combinarea poansoanelor de litera, realizand procedeul de tiparire utilizat chiar si in zilele noastre.

In tarile noastre, primele tipografii romanesti au inceput sa functioneze inca din 1508, in perioada de domnie a voievodului Radu cel Mare, tipografia de la Dealu fiind cea de-a treia tipografie din Europa ce a utilizat caractere chirilice.

Tipografie flyere / pliante Bucuresti

La Divers Print oferim servicii complete pentru printarea si livrarea materialelor promotionale comandate de catre tine, fie ca esti in Bucuresti si doresti ridicarea personala a produselor comandate de catre tine sau soliciti livrarea prin curier, Divers Print ofera solutii complete pentru ca tu sa te poti concetra strict pe dezvoltarea afacerii tale.

Pentru tiparire flyere / pliante indiferent de dimensiunea dorita, contacteaza-ne completand formularul de solicitare oferta sau viziteaza-ne chiar la locatia noastra din Bucuresti.

tipografie bucuresti sector 3

Tipografie afise

Esti in cautarea unor servicii personalizate pentru tiparirea afiselor utilizate in cadrul campaniilor tale de promovare? Divers Print ofera servicii de tiparire / printare afise la costuri incepand de la 6 euro/mp. Afla mai multe detalii despre serviciul pentru tipografie afise chiar aici.

Contact tipografie Bucuresti – Divers Print

Esti in cautarea unei oferte personalizate conform necesitatilor tale? Vino la Str. Academiei Nr. 4-6 din Bucuresti sector 3 – Zona Piata Universitatii sau suna la numerele 021 310 49 68 / 0729 691 415 / 0722 440 192 si obtine un cost personalizat bugetului tau!

Divers print – Tipografie in Bucuresti cu livrare prin curier oriunde in tara.


tipografie bucuresti

Da mai departe!

  • Google
  • Yahoo
  • Facebook
  • MySpace
  • Live
  • Twitter
  • Mail